Sådan finder du rundt i dating junglen

Mange mennesker går rundt med ønsket om at finde en kæreste, som de kan dele deres liv med. Det er dog enormt svært for mange mennesker at finde en person, som de synes passer til dem selv og omvendt.

Netdating – en stor hjælp eller en jungle?

Jagten på kærlighed er heldigvis i dag blevet meget nemmere og langt mere effektiv, end den har været før i tiden. I dag er netdating nemlig med til at gøre det nemmere for singler at finde en partner, som passer til netop dem.

Mulighederne for netdating er i dag blevet enormt talrige og i takt med, at udbuddet af datingsider er eksploderet, er det blevet muligt at søge en potentiel partner med udgangspunkt i ret specifikke krav. Derfor kan det for mange mennesker virke som en tidskrævende og indviklet proces at skulle udvælge en datingportal, oprette en profil og derefter komme i gang med at date. Spørgsmålet er, hvordan du kommer videre.

Hvad kan du tilbyde – og hvad søger du?

De mange muligheder og megen stillingtagen kan afholde en del fra at begive sig ind i dating junglen, som kan virke meget stor og uoverskuelig. Sådan behøver det dog slet ikke at være. Hvis du blot sætter dig ned og foretager nogle simple overvejelser, om hvordan det optimale datingforløb og den potentielle partner for dig ser ud, er det ikke så svært at finde rundt i dating junglen.

Først og fremmest er det nødvendigt at finde ud af hvilke kvaliteter, værdisæt og interesser, som du ønsker, at din kommende partner skal have. Her er det en stor fordel, at antallet af datingsider med specifikke krav til sine brugere i dag er blevet så stort. Ligeledes må du overveje og sætte ord på, hvad du selv kan tilbyde. Se på dig selv med kærlige, men også realistiske øjne.

Her kan du blandt andet overveje, om det er vigtigt for dig, at din kommende partner skal være i en bestemt aldersgruppe, have en interesse som er vigtig for dig, et særligt livssyn, religion eller andet. Når du har gennemtænkt dette, er det blot at finde en datingportal, som passer til den type partner, som du søger. Det kan eksempelvis være datingsider rettet mod folk i alderen 40plus eller dating for kristne.

Hvilket tempo skal din dating foregå i?

Dernæst skal du afprøve, hvilket tempo du ønsker, at dating siderne kører i. Her kan det være en god ide for dig, som ønsker, at datingsiden kører i et bestemt tempo at afprøve nogle forskellige datingsider, og se hvorledes disse stemmer overens med dit behov.

Der er nemlig stor forskel på, hvordan datingsidernes tempi er. Nogle sider inviterer til dating i et utroligt højt tempo, som tiltrækker mange mennesker. På disse sider vises der ofte blot profilbilleder for brugerne, hvorefter der kan tages kontakt, hvis begge parter synes godt om hinandens billeder. Her er brugerne ofte mindre kritiske, idet der er få oplysninger at forholde sig til om brugerne, og du skal ved brug af disse datingsider være forberedt på at skrive en masse beskeder for at få kortlagt basale oplysninger om brugerne på datingsiden.

Hvis du ønsker at foretage din dating i ro og mag, skal du vende blikket mod datingsider, som kræver, at man opgiver flere grundlæggende oplysninger om sig selv ved oprettelse af en profil. Vær opmærksom på at du sagtens på disse sider kan bevare din anonymitet, da dit navn og din emailadresse ikke uden videre videregives. Her er tempoet ofte lavere, da brugerne mere specifikt kan vælge hvem på siden, som de vil kontakte. Sidst bør du huske på, at der ikke er noget galt i at vælge forkert, da det er meget nemt at melde sig ud af datingsiderne og oprette sig et nyt sted.

 

Disclaimer

Skriv et svar